Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2022. 02. 18. 18:04:52
Rider "Sport" sorozat
Az UCI World Tour profi kerékpárosokkal együttműködve tervezett Rider "S" sorozat a Bryton új professzionális GPS kerékpáros komputer sorozata. Az "S", ami a "Sport" rövidítése, magában foglalja ennek az új termékcsaládnak a szellemiségét, amely nem köt kompromisszumokat, ha a teljesítményről van szó.
2019. 11. 22. 09:31:20

A népszerű Mission CX vázat alapul véve készítettük el annak aszfaltra optimalizált változatát - ez a Mission Road. A modern vázszerkezet, sportos geometriával, ballonos gumibefogadó képességgel, komoly sárférőhellyel, és a legfrissebb szabványok zökkenőmentes integrációjával a Mission Road országút-központúbb specifikációval érkezik, amely sokkal kényelmesebbé teszik a nyeregben töltött időt. A szélesebb gumik nagyobb kényelmet biztosítanak, még a rosszabb minőségű vidéki utakon is, a magasabb homlokfelület (a hozzáadott távtartókkal) nyugodtabb vezetési élményt.

 

2019. 01. 03. 09:33:00
A mindenes montink. A 2019-es MERIDA ONE-TWENTY teljes újratervezésen esett át, csökkent a váz súlya, de merevebb is lett és kitűnően igazodik a modern trail bike geometria elvárásaihoz. Ezek az eredmények vezettek oda, hogy a mi közepes rugóutas bringánk egyaránt otthon érzi magát a keményebb alpesi trail-eken és a kevésbé technikás, ám megerőltető maratonokon, hosszú túrákon is. Így ez lett a legrobbanékonyabb bringánk a mountainbike-ok között.
2018. 12. 05. 15:20:00
MISSION CX
 
Versenyzésre fejlesztették, de tökéletesen helytáll akár munkába járós-, akár téli edzőbringaként is. Az új MISSION CX kombinálja a tökéletes cyclocross versenybringa géneket és olyan tulajdonságok hosszú listáját, amely által kifinomult, mindennapi használatra is alkalmas bringát kapunk. Nemcsak újabb és modernebb a vázgeometria, amely hatalmas sárférőhelyet is biztosít a bokánk védelme mellett, hanem az aktuális verseny szabványoknak is megfelel az új váz. A MISSION CX paletta a kedvezőbb árú, prémium alumínium modellek mellett, könnyű és erős karbon opciót is kínál. Praktikus okokból a bovdeneket a vázon belül vezettük, és sárvédőt is lehet szerelni a kerékpárra.
2018. 08. 08. 10:25:00
A Slime termékek gyártója több mint 20 éve foglalkozik defektvédelemmel. Az elmúlt két évtized fejlesztőmunkáinak köszönhetően a Slime termékek a ma elérhető legkorszerűbb technológiát képviselik: vízoldható, mérgezőanyag-mentes, nem gyúlékony, környezetbarát anyagokból készülnek, mégis kimagaslóan hatékony védelmet nyújtanak a defektekkel szemben. Nem véletlen tehát, hogy mára ez a márka lett a piac vezető szereplője. A Slime folyadék speciális elemi szálak, kötőanyagok, polimerek és egyéb szilárdító anyagok szabadalmaztatott keveréke, mely hatékony védelmet nyújt a szúrt defektek ellen: tömlő nélküli rendszerek esetén 6 mm-ig, tömlővel rendelkezők külsők esetén pedig 3 mm-ig.
2018. 05. 23. 16:00:00
Tízen évvel ezelőtt mennyire egyszerű dolga volt a kerékpár vásárlónak, ha terepezésre alkalmas bringát szeretett volna venni! Bement a kerékpárboltba, és azt mondta: „egy mountainbike-ot szeretnék”. Erre pedig a kereskedő mutatott neki többfélét, esetleg visszakérdezett, hogy merev vázast, vagy összteleszkópos kivitelt szeretne? Mára ez a kérdés sokkal bonyolultabb lett, ezért is szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a bringák közötti eligazodásban.
2017. 09. 28. 00:00:00
Gear Zone 2018
2017. 09. 26. 14:48:00
Nagy örömmel tölti el a Kellyst, hogy rengeteg újdonsággal és frissítéssel jelentkeztek a 2018-as szezonra, nem csak a kerékpárok, hanem a felszerelések és kiegészítők portfóliójában is. Az Eurobike 2017 Global Show adott otthont a Kellys 2018-as újdonságok bemutatására, ahol először láthatta a nyilvánosság a rengeteg új terméket.
2017. 09. 07. 14:39:24
A gyártó ősszel új modellt dobott piacra, a teljesen új Bryton Rider 10-est. Összesen 4 féle változatban kapható: fekete vagy fehér színben/ pedálfordulat szenzorral szettben, vagy anélkül. A komputer elsődleges célja leváltani a kormányon éktelenkedő óriási okos telefonokat, amihez úgy tűnik, minden adott. Bluetooth-on keresztül párosítható pulzusmérő szenzorral, így ha már valaki rendelkezik ilyennel, gond nélkül használhatja új komputerével. Természetesen sebesség és pedálfordulat szenzorokkal is párosítható, amennyiben azok Bluetooth szabványt használnak.
2017. 09. 01. 15:00:00
Ha tetszik, ha nem, az elektromos rásegítéssel rendelkező bringák egyre nagyobb részt követelnek a kerékpár piacból. Lehet vitatkozni, hogy csalás-e egy ilyen bringával tekerni, vagy nem, meg arról is, hogy kinek való. De igazából nézzünk magunkba egy kicsit: a mobiltelefont is “bunkfonnak” hívtuk egy időben.