Menü
Ön itt jár: > >

GYIK

-Javítást vállalnak? Igen

-Mikor hozhatom be a kerékpáromat javításra? Bármikor nyitvatartási időn belül.

-Mennyi ideig tart a kerékpárom megjavítása? Ez attól függ, mit/miket kell megcsinálni a kerékpáron. Egy belső gumit akár aznap is megcsinálunk, de nagyobb javításokhoz általában 2-3 nap szükséges.

-Előre kell  fizetni a szerviz esetén? Nem

-Fizethetek  bankkártyával az üzletben? Igen

-A szépkártya melyik zsebét fogadják el? A szabadidő zsebből tudunk levonni.

-Készpénzen kívül mivel fizethetek még az üzletben? Bankkártyával, Szép kártyával, Egészségpénztári kártyával, Erzsébet utalvánnyal.

-Erzsébet utalványból melyiket fogadják el? Az ajándék és iskolakezdési utalványokat tudjuk elfogadni.

-Részletre lehet e vásárolni? Igen, az OTP Bankkal állunk szerződésben, rajtuk keresztül tudunk hitelt biztosítani Önnek a gyöngyösi boltban.

-Nem tudom milyen méretű külső/belső gumira van szükségem. : A külső gumi oldalára rá van írva pár szám, általában collban és mm-ben is fel van tüntetve a kerékméret. Pl: 26×1,95 vagy 50×559. Az első collban, az utóbbi mm-ben van megadva.

-Elektromos kerékpárt javítanak? Amit nálunk vásároltak azokat igen, amiket nem tőlünk vásároltak azokban az akkumulátorokat tudjuk kimérni és cserélni, ha kell. Valamint elvégezzük a szükséges mechanikus javításokat, a köpeny és tömlő cseréjét.

-Kerék centírozással / kerékfűzéssel foglalkoznak? Igen, de motor és elektromos kerékpár illetve 48lyukas BMX kerék esetében plusz költséget számolunk a munkadíjra.

-Kipróbálhatom a kerékpárt vásárlás előtt? Amennyiben az időjárás megfelelő, abban az esetben, az üzletünkben készleten lévő kerékpárokat a bolt előtt egy rövid próbakör erejéig kipróbálhatóak.

-Használt kerékpárt vásárolnak? Nem, ellenben az lehetséges, hogy egy új kerékpár vásárlása esetén beszámítsuk a régi kerékpárt.