Menü

VSETT MINI 36V 7,8AH LI-Ion ZÖLD ELEKTROMOS ROLLER

Ár:
249.900 Ft
179.990 Ft
Kedvezmény: 69.910 Ft
Kedvezmény: 28%

Az új VSETT Mini e-roller nagyon minőségi kidolgozásban készült, és a mérnökök minden funkciót egyetlen, kompakt termékbe sűrítettek, dupla rugózással, NFC csatlakozással, APP-al, tárcsafékkel. Az e-rollerek között ez a modell már kiemelkedően elegáns, mindösszesen csak 14kg és összecsukható kialakításának köszönhetően pedig egyszerűen hordozható.

  • fiatalos dizájn
  • bővíthető akkumulátor
  • tárcsafék
Gyártó:
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-02-06

Leírás és Paraméterek

VSETT Mini elektromos roller kategóriájának úttörője, amelyet a legújabb technológiával terveztek és gyártottak. A rollert egy erős kefe nélküli elektromos motor hajtja, amelynek teljesítménye 350W. A roller sebességét és teljesítményét egy hüvelykujjas gázkar segítségével lehet vezérelni, amely az első olyan modell a VSETT kínálatában, amely nem rendelkezik mutatóujjas vezérléssel. 

VSETT Mini okos, 36 V-os lítium-ion akkumulátora lehetővé teszi a gyors töltést. A VSETT mini roller egyetlen töltéssel akár 25 km-es hatótávolságot is biztosít. Ha ez a hatótávolság rövidnek tűnik, akkor az opcionálisan vásárolható kiegészítő külső akkumulátor csatlakoztatásával (egy mozdulattal 1 másodperc alatt felpattinthatóan), amelyet a nyakra lehet szerelni, testsúlytól/sebességtől/útviszonyoktól függően akár 38-45 km-re is növelheti hatótávolságát. Természetesen a töltőportok takarósapkával vannak ellátva, így azok védve vannak a környezeti hatásoktól. Az akkumulátor nagyon jó minőségű, így évekig használható, feltéve, hogy megfelelően feltöltik és karbantartják. 

A dupla rugózással ellátott kerekei miatt az utazás rendkívül sima és kényelmes lesz, a tömör kerekek pedig segítenek a defektek által okozott kellemetlenségek elkerülésében. A fékrendszer nagyon hatékony, elöl motorfék segíti a megállást, hátul pedig egy tárcsafék.

Ideális városi eRoller a VSETT Mini, de ha kicsit hosszabb távokat kell megtenni vele, akkor azt is bírni fogja. Csekély súlyának köszönhetően még a gyengébb hölgyek is könnyedén feltudják emelni, és akár a társasházakban az emeletekre felvinni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!