Menü

LAMAX E-SCOOTER S11600 36V 11,6Ah LI-Ion ELEKTROMOS ROLLER

Ár:
229.900 Ft
189.000 Ft
Kedvezmény: 40.900 Ft
Kedvezmény: 18%
Gyalog messze van, és nem szeretnél tömegközlekedni? Ugorj fel az elektromos rollerre, és száguldj végig az utcán akár 25 km/h sebességgel. A 40 kilométeres hatótávval nem kell csak a közvetlen környezetre korlátoznod az útjaidat. Az erőteljes 350W motor felhúz a dombtetőre, a belső nélküli 10˝ gumiabroncsok pedig a hátsó felfüggesztéssel eggyüttes erővel könnyedén kivasalják a macskaköveket és az útfelület egyéb szabálytalanságait. Szürkületben és sötétben az intenzív fénynek és az oldalsó LED-csíkoknak köszönhetően világítani fogsz, és minden akadály előtt megállít a megbízható tárcsafék.
Gyártó:
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-04-11

Leírás és Paraméterek

AZ ERŐS, 350 W-OS MOTOR AZ EMELKEDŐKKEL IS MEGBIRKÓZIK.

A gyors gyorsulás és az emelkedők leküzdése magától értetődő a roller számára. A nagyobb, 350 W teljesítménynek köszönhetőn még a 15°-os emelkedőn sem kell megállnod. A meredekebb emelkedőn ne féljen kicsit rásegíteni, a roller meghálálja.

LEGFELJEBB 25 KM/H

Váltson sport módra, élvezd a 25 km/h sebesség melletti vezetést, és kerüld el a dugókat. Pár perc alatt a városban mindenhol ott lehetsz.

10˝ KISZÚRHATATLAN KEREKEK ÉS RUGÓZÁS

Hagyd otthon a pumpát, itt nem kell defekttel számolnod. A 10˝ belső nélküli gumiabroncsok soha nem lyukadnak ki, és a rugózott hátsó kerék bármilyen felületen sima haladást biztosít. A tartós fémszerkezettel megerősített hátsó sárvédő szintén nyugodt marad.

11 600 MAH-OS AKKU ENERGIA-VISSZATÁPLÁLÁSSAL

Hosszabbíts meg minden utat az energia-visszatáplálásnak köszönhetően. Lejtőn haladva, valamint a fékezés során az energia egy része visszatöltődik a hatalmas 11 600 mAh-os akkuba. Hatékony és környezetbarát.

TÁRCSAFÉK

A hatékony tárcsafék néhány méteren belül megbízhatóan megállít. Mechanikus karral állítható, így amint megnyomják, a roller késedelem nélkül azonnal fékezni kezd.

MOBILALKALMAZÁS

Tartsd az ellenőrzésed alatt a rollert. A mobilalkalmazás segítségével könnyedén lezárhatod, beállíthatod a tempomatot és a maximális sebességet, vagy leellenőrizheted a hatótávot, a statisztikákat és a megtett kilométerek számát.

AUTOMATIKUS TEMPOMAT

A beállított sebességhatárt meghaladó sebességgel haladva tíz másodperc elteltével bekapcsol a tempomat, így elengedheted a gázt - a roller magától megy tovább, amíg le nem fékezel. Ideális a sima útszakaszokon, például kerékpárúton. Az alkalmazásban bármikor kikapcsolhatod a tempomatot.

MAXIMÁLIS KÉNYELEM A MAGASABB KORMÁNYNAK ÉS A HÁTIZSÁKTARTÓ AKASZTÓFÜLNEK KÖSZÖNHETŐEN

Az út nem csak a célba érésről szól. A maximális kényelmed érdekében egy hátizsák tartó hordozófület is elhelyeztünk a rolleren, valamint megemeltük a kormányt, hogy a magasabb személyek is könnyen használhassák.

LED LÁMPA

A fő LED-lámpát oldalsó biztonsági LED-csíkokkal egészítettük ki, amelyek a nagyobb biztonság mellett a roller komplex dizájnját is tökéletessé egészítik ki.

LCD KIJELZŐ

A kijelzőn mindent megtalálsz, amire szükséged lehet - sebesség, akku állapota, lámpa kezelés, kiválasztott vezetési mód.

ÁTGONDOLT FORMATERV ÉS ABS FELÜLET

A stílus egy dolog, a használhatóság egy másik. Mindkettőre gondoltunk, így a legjobb tapadás és az egyszerű karbantartás érdekében mind a kormány, mind a lap csúszásmentes ABS felülettel rendelkezik. Az oldalsó LED-szalagok pedig szuperül néznek ki, és a sötétben is látni fogsz.

ECO ÉS SPORT MÓD

Az üzemmódválasztással mindig beállíthatod az éppen szükséges sebességet. Ha sietsz, állítsd Sportra, és akár 25 km/h sebességgel is haladhatsz. ECO üzemmódban pedig a maximumra állíthatod a hatótávot. Mindent tovább szerkeszthetsz közvetlenül az alkalmazásban.

3 MÁSODPERC ALATT ÖSSZECSUKVA

Az innovatív összecsukó rendszernek köszönhetően a roller szilárdabb, mint valaha, és mégis gyorsan összecsukható.

KETTŐS HÁTSÓ KERÉK FELFÜGGESZTÉS

A hátsó kerék hátsó állítható felfüggesztésének köszönhetően sokkal kényelmesebben utazhatsz, ugyanakkor ez a megoldás növeli a roller azon alkatrészeinek élettartamát, amelyeket leginkább megterhelnek ezek a rezgések. Ez a két rugós lengéscsillapító biztosítja, hogy minden kilométer csak még élvezetesebb lesz, és nem kell aggódnod a városi bukkanók miatt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!