Töltés... A töltési folyamat az Ön sávszélességétől függ!

Információ: +36 (37) 301-487
Kosár - 0Ft

Kellys 2018 újdonságok Bike Zone

Nagy örömmel tölti el a Kellyst, hogy rengeteg újdonsággal és frissítéssel jelentkeztek a 2018-as szezonra, nem csak a kerékpárok, hanem a felszerelések és kiegészítők portfóliójában is. Az Eurobike 2017 Global Show adott otthont a Kellys 2018-as újdonságok bemutatására, ahol először láthatta a nyilvánosság a rengeteg új terméket.

BIKE ZONE:

THINK LINK FELFÜGGESZTÉSI RENDSZER

Kétségtelen, hogy a Kellys 2018-as újdonságai között a kerékpár kategóriában a leginkább várt bemutató a teljesen új, összteleszkópos platform, a THINK LINK volt. Ez egy egyedülálló, teljesen független hátsó felfüggesztési rendszer, mely biztosítja hogy a hajtás és a fékezés ne legyen hatással a rugózásra, nincs visszarugás, állandó hátsó háromszög geometria lánc nyúlás nékül. A THINK LINK a lehető legjobb tapadást és sima rugózást biztosít, amely lehetővé teszi a megszakítás nélküli erőátvitelt a hajtástól hátsó kerékig. A felfüggesztés függetlenül működik minden helyzetben, kihasználva a kerékpár és a kerékpáros teljes potenciálját bárhol és bármikor.

Előnyök:

 • Teljesen független felfüggesztés (független a hajtástól és a fékezéstől);
 • Nincs visszarúgás ;
 • Állandó hátsó háromszög geometria lánc nyúlás nélkül;
 • Szuper merev és precíz, köszönhetően az egyedülálló, önzáró, over sized THINK LINK tengelyek;
 • Szuper rövid láncvilla az egyedi lengőkaros kialakításnak köszönhetően (SWAG: 419 mm);
 • Szünetmentes erőátvitel a hajtás és a hátsó kerék között.

 

Noid_2

Kellys Noid THINK LINK

MEGÚJULT KELLYS NOID ÉS SWAG

Az egyedülálló kialakítású összteleszkópos vázak THINK LINK felfüggesztéssel a Kellys folyamatosan fejlődő hegyi kerékpárjainak egy új generációját vezette be, melyek messze túlmutatnak a bringások eddig ismert tapasztalatain. Az új felfüggesztési rendszer az új 2018-as NOID és SWAG kerékpárokon megtalálhatóak 205 és 165 mm-es rugóúttal.

 

Noid_3

Kellys 2018 Noid

A 2018-as NOID és SWAG vadiúj összteleszkópos vázai nem csak a THINK LINK felfüggesztési rendszert használják, hanem számos olyan egyedi funkciót is, mint például a DRIVE CORE. Ez egy szuper merev és könnyű üreges szerkezet az alsó konzol körül. Ez a váz szive, középpontja, ami a hajtás és rugózás okozta feszültséget csillapítja, extrém oldalirányú merevséget és súlytöbblet nélküli csúcsfelfüggesztést biztosít. Az új vázak egy másik jellemzője a Force Vector Design – a váz optimális erő-súly kialakítása, amely a közvetlen terhelésátadáson alapul. A célja a felesleges közvetítő elemeket kiküszöbölése, melyek többlet súlyt és merevséget okozhatnak, valamint teljesítmény problémákat is, közvetlenül a vázszerkezet viseli a terhelést, köszönhetően a könnyű, erős és ellenálló csöveknek. A NOID-ok és a SWAG-ek szintén integrált váz védelemmel (IPS) és rejtett kábelvezetési (SCR) technológiával vannak felszerelve, melyek nem csak a vázat védik a sérülésektől, hanem a kerékpár is szuper csendes lesz tőlük. A kábel vagy lánc nem fog többé kopogni. Ezenkívül az új NOID funkciók a Vario Geometry System-et is tartalmazzák, amely lehetővé teszi a bringás számára, hogy pontosan beállítsa a kerékpár geometriáját az igényeinek megfelelően. A láncvilla hosszát, a középcsapágy magasságát, az ülést és a fejcső szögeit pár percen alatt átállíthatja. Az összteleszkópos vázak egyedülálló kialakítása a Kellys hegyi kerékpárok egy teljesen új generációját vezették be, amelyek messze túlmutathatnak a bringások által ismert kerékpározási tapasztalatokon. Új felfüggesztési rendszert alkalmaztak az új 2018-as NOID és SWAG kerékpárokon 205 és 165 mm-es rugóúttal.

Noid_4

Noid 90/70

2018-ra a szezonban a NOID két spec szinten lesz kapható: 90 és 70. A csúcsmodell Rock Shox Boxxer Team villával és Super Deluxe RC rugóstaggal lesz szerelve, Shimano Saint fékekkel és hajtással Mozartt láncterelővel, Race Face cockpit-tel. A NOID 70  Rock Shox Boxxer RC teleszkóppal és Super Deluxe R rugóstaggal jön, Shimano Zee fékekkel és hajtással, Race Face kiegészítőkkel.

2018 Kellys NOID főbb jellemzői:

 • Teljesen új váz, progresszív geometriával és a THINK LINK független felfüggesztési rendszerrel (205 mm rugóút);
 • Drive Core középcsapágy szerkezet és Force Vector Design a legjobb teljesítményért a legkisebb súllyal
 • Vario Geometry System – állítható geometria funkció;
 • IFP (Integrált váz védelem) és SCR (Rejtett kábelvezetés) a kiváló vázvédelemért és a szuper sima és csendes bringázásért;
 • Állítható fejcső szög
Swag

Kellys 2018 Swag

A vadiúj SWAG három spec szinten lesz elérhető. A legmagasabb modell az 50-es Rock Shox Lyric teleszkóppal (170 mm rugóúttal), Deluxe RT3 rugóstaggal DebonAir-rel, Sram GX Eagle 1×12 hajtással és Sram Guide R fékekkel van felszerelve. A vérbeli enduro bringánk, a SWAG 50 széles Race Face kormánnyal és Aeffect dropper-rel van felvértezve. Az alsóbb modellek Rock Shox Yari RC (SWAG 30) vagy SR Suntour Aion LOR (SWAG 10) villával és Rock Shox Deluxe RT rugóstaggal vannak szerelve. 1×11 hajtásként Shimano SLX (SWAG 30) vagy Sram NX (SWAG 10) alkatrészeket használtak.

2018 Kellys SWAG főbb jellemzői:

 • Teljesen új váz, progresszív geometriával és független THINK LINK felfüggesztési rendszerrel (165 mm rugóút);
 • Drive Core középcsapágy és Force Vector Design a legjobb teljesítmnyért a legkisebb súllyal;
 • IFP (Integrált váz védelem) és SCR (Rejtett kábelvezetés) a kiváló vázvédelemért és a szuper sima és csendes bringázásért;
 • Állítható fejcső szög

 

KELLYS SLANGER:

Slanger

Kellys 2018 Slanger

A SLANGER egyedülálló trail kerékpár, könnyű összteleszkópos karbon vázzal, 140 mm-es rugóúttal és két kerékméret funkcióval, amely lehetővé teszi a versenyző számára a választást a 29″ és a 27,5″+ között. Sokoldalú geometriájának, pluss felfüggesztésének, kis súlyának és  két kerékméret funkciójának köszönhetően a SLANGER felhasználása az XC-től AM-ig terjed. Az új trail kerékpár három specifikációban érhető el. A csúcs-kategóriás SLANGER 50 Fox 34 Performance villával,  Float DPS rugóstaggal, 1×12 Sram GX Eagle hajtással, Shimano Deore XT fékkel és KS LEV Integra dropper nyeregcsővel van felszerelve.

Vadiúj Kellys SLANGER főbb jellemzői:

 • Könnyű összteleszkópos carbon váz (140 mm rugóút);
 • 2 kerékméret funkció (29” vagy 27.5”+);
 • Sokoldalú geometria, amely az XC-től AM-ig terjed;
 • Széles cockpit a jobb kontroll és nagyobb kényelem érdekében
 • Trail-optimalizált alkatrészek.
Kellys Slanger

Kellys Slanger

KELLYS SOOT :

Kellys 2018 Soot

Kellys 2018 Soot

A vadiúj SOOT Kellys egy új kategóriát, a grave/kaland kerékpár kategóriát képviseli. Az erőteljes hajtás, a nagy teljesítményű tárcsafékek és a kényelmes geometria átütőtengelyekkel lehetővé teszik, hogy szinte bárhol elbringázz a SOOT-tal – a betonozott utaktól a terepig. Az új garvel nemcsak egy kalandkerékpár, sárvédő és a három kulacs felfogatójának köszönhetően, hanem egy szupergyors terepjáró kerékpár is, amely aprítja a km-eket. Az új SOOT-tal a nem számít a  cél, mert soha nem tudhatod, hogy hol várnak rád a kerékpáros kalandok. Az új Soot kétféle szinten lesz elérhető. A SOOT 50 2×11 Shimano 105 hajtással, míg a SOOT 30 Shimano Claris 2×8 hajtással van szerelve. Mindkét modell alumínium vázra épül átütőtengellyel és carbon villával, erős TRP Spyre tárcsafékkel, a KLS cockpit-tel és 35 mm széles Schwalbe Rapid Rob gumiabroncsokkal.

Kellys SOOT főbb jellemzői:

 • Vadiúj alumínium ötvözetből készült váz, terepre optimalizált geometriával, carbon villával;
 • Első és hátsó átütőtengelyek a merevség és a pontosság érdekében;;
 • Erős tárcsafékek;
 • Széles cockpit a jobb irányítás és a hosszú távú kényelem érdekében;
 • Sárvédő és 3 db kulacstartó felfogató a kényelmesebb bringázás, túrázás érdekében.

 

Kellys 2018 Soot

Kellys 2018 Soot

KELLYS THEOS EN 70:

Kellys 2018 Theos EN 70

Kellys 2018 Theos EN 70

 

A már ismert Kellys THEOS összteleszkópos, all-mountain e-kerékpár a 2018-as szezonban is megtalálható, enduro változatban is. 170 mm-es első és 160 mm-es hátsó rugóúttal, a Shimano STEPS E8000 meghajtással, XT Di2 hátsó váltóval és downhill Shimano Zee fékrendszer felszerelve a THEOS EN 70 készen áll arra, hogy legyőzze a legdurvább ösvényeket, emelkedőket sokkal hosszabb távon, mint korábban valaha is egy 27,5+ enduro bringával.

Kellys THEOS EN 70 főbb jellemzői:

 • Enduro váz virtuális forgásponttal (160 mm rugóút);
 • Rock Shox rugózással (Yari RC/Deluxe RT DebonAir-rel);
 • Kompakt de erős Shimano STEPS E8000 hajtás egység;
 • Erős akkumulátor (504 Wh);
 • Elekronikus Shimano XT Di2 1×11 hajtás;
 • 4 dugattyús downhill specifikus Shimano ZEE fékek;
 • Komplett enduro felszereltség (KS LEV dropper post nyeregcső, széles Race Face cockpit).
Kellys Theos

Kellys Theos

 

 

forrás:https://www.kellysbike.com/hu/

Tokajban a Béres szőlőbirtokon tartotta a KELLYS a 2018-astermékbemutatóját, az ott készült képeink:

DSC_0644 DSC_0645 DSC_0647 DSC_0648 DSC_0659 DSC_0662 DSC_0665 DSC_0667 DSC_0671 DSC_0673 DSC_0675 DSC_0676 DSC_0682 DSC_0688 DSC_0690 DSC_0691 DSC_0695 DSC_0699 DSC_0700 DSC_0703 DSC_0704 DSC_0707 DSC_0712 DSC_0716 DSC_0718 DSC_0720 DSC_0721 DSC_0729

Mobil verzió: Engedélyez